Werkgever/Werkwijze

Bijverdienen.nl is een uniek concept in Nederland en richt zich op unieke, regionale vacatures voor iedereen die op zoek is naar een leuke bijbaan. Hiermee bieden wij een platform voor horecazaken, winkeliers en kleinere organisaties om hun vacatures te plaatsen.


De voordelen van Bijverdienen.nl:


- Snel en eenvoudig uw vacature plaatsen;
- Mobiel beschikbaar; ook voor het plaatsen van vacatures;
- Gericht op bijbanen / kandidaten in de buurt;
- Geheel kostenloos


Maak nu uw account aan en plaats direct uw vacature. Let op: Om onze kwaliteit te waarborgen worden alle vacatures voor publicatie gecontroleerd. Het kan daarom een werkdag duren voordat uw bijbaan online staat.


Voorwaarden
Het adverteren of solliciteren via onze website is gratis, voor iedereen, altijd. Op deze manier willen wij een uniek concept in Nederland neerzetten en de leukste vacatures koppelen aan de leukste kandidaten. Toch heeft ook onze service een aantal voorwaarden:


- Als werkgever kun je maximaal 3 vacatures plaatsen. Dit doen we om te voorkomen dat grote ketens of wervingbureaus eenvoudig al hun functies online kunnen zetten;
- Bijverdienen.nl accepteert geen uitzendbureaus of organisaties die hun personeel commercieel inzetten. Ook vacatures binnen de erotiekbranche worden niet goedgekeurd;
- Vacatures worden voorafgaand publicatie gecontroleerd op bovenstaande eisen. Wanneer de vacature niet aan onze voorwaarden voldoet, wordt de vacature niet geaccepteerd en komt niet online te staan.


Maak direct uw account aan

Terug